Senso Technics Icon Senso Technics

Elektrotechnisch talent wil je internationaal scoren?

Internationaal scoren met jouw elektrotechnisch talent? Draai jij je hand niet om voor het maken van de vertaalslag van een opdrachtbevestiging naar het ontwerp van een project? Maak jij de indeling van de schakelkasten? Werk je graag samen met collega’s, klanten, partners en leveranciers? Ben je bereid je kennis te delen of wil je juist nog leren? Dan ben je bij ons op je plek.

Wat ga je bij ons doen?

Als elektrotechnisch tekenaar of engineer heb je een divers takenpakket en ben je betrokken bij projecten van de ontwerpfase tot en met de revisie. Grote en kleine projecten, jíj tekent ze van A tot Z en je bent pas tevreden als ze naar de wens van de klant zijn opgeleverd. Ook het opstellen van bijbehorende documenten zoals werkinstructies, behoort tot je verantwoordelijkheden.

Elektrotechnische talent voor internationale projecten

 

Heb je vragen over bovenstaande functie of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Monique van Kerkwijk, 088-4262313 óf stuur je CV met motivatie naar vacature@sensotechnics.nl.

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden