Senso Technics Icon Senso Technics

2016 een jaar vol hoogtepunten

Aan het eind van het jaar denkt iedereen bewust of onbewust terug aan het afgelopen jaar. Voor Senso Technics is 2016 een jaar vol hoogtepunten geweest.
We bezochten wereldwijd nieuwe, inspirerende locaties waar onze kennis en vaardigheden zeer werden gewaardeerd.

Mede door de enorme inzet en betrokkenheid van onze medewerkers, maakte Senso Technics het wederom mogelijk om diverse mooie systemen te vervangen, te optimaliseren en te upgraden. Hierdoor kunnen onze klanten op hun beurt hún klanten nog beter van dienst zijn.

Door de wereldwijde waardering van onze (potentiële) klanten heeft er ook binnen ons team van specialisten uitbreiding plaats gevonden én is er nog steeds plaats voor een PLC programmeur.
Binnen het team hebben we ook gekeken of iedereen nog wel de rol heeft die hem of haar past en er hebben al een paar zeer nuttige veranderingen plaatsgevonden. En hopelijk zet deze trend zich alleen maar voort. Binnen Senso Technics, maar ook daarbuiten. Een tevreden klant begint nou eenmaal bij een tevreden medewerker.

Om onze specialisten goed te kunnen huisvesten, hebben we onze campus uitgebreid met nog eens extra kantoorruimte.

Senso Technics wenst iedereen een mooi en succesvol 2017

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden