Senso Technics Icon Senso Technics

10 jaar Senso Technics, reden voor feestje

10 jaar Senso Technics, tijd voor een feestje!

Senso Technics vierde deze week een 10-jarig jubileum. Onder het genot van een gebakje er teruggeblikt. De twee eigenaren Aad van den Berg en Marco van Hal kijken met name vooruit.

Met veel plezier en gepaste trots vieren we dit 10 jarig bestaan. Na een heftige start heeft vervolgens innovatief denken en doen heeft ertoe geleid dat wij als Senso Technics mochten groeien tot een gewaardeerde partner voor Industriele en commerciële wasserijen.
Door een bijzonder team medewerkers en partners realiseren we projecten wereldwijd en kijken we vooral weer uit naar de volgende 10 jaar.

Van de medewerkers ontvingen Aad en Marco een tijdslijn van 10 jaar Senso Technics op aluminium gedrukt.

10 jaar Senso Technics

 

 

 

 

Sinds 2009 doet Senso Technics alles om uw textielwasserij optimaal te laten presteren. Gedreven door expertise en teamwerk, ontwikkelen we slimme wasserij oplossingen. Waardoor wasserijen hun werk met de beste resultaten kunnen doen. Wij implementeren onze wasserijoplossingen wereldwijd.

Vervolgens dragen we onze gebruiksvriendelijke software over aan de medewerkers. Dit doen we op locatie. Zo kunnen zij er direct mee aan de slag. In één oogopslag hebben zij de wasserij in beeld. Daarnaast is het gemakkelijk om klant en artikel te volgen binnen het wasserij proces. Vanaf het moment dat het vuile wasgoed binnenkomt tot het schone wasgoed de wasserij weer verlaat.

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden