Icon Senso Technics

Wasserij Edam breidt opnieuw uit

Wasserij Edam een van de grootste horecawasserijen in Nederland breidt opnieuw uit met een Milnor PulseFlow CBW® wastunnel, hangbaan en Daxx vacuüm systeem. Wasserij Edam beschikt over een groot geautomatiseerd machine park die zij continue up tot date houden. Voor de besturing van de hangbaan en de vacuüm box maakt wasserij Edam gebruik van SensoControl. Om een goed overzicht te houden van de wasserij is SensoView uitgebreid met de nieuwe wastunnel, hangbaan en Daxx vacuüm box. “Wasserij Edam is continue aan het innoveren en optimaliseren. Senso Technics is een ideale partner dankzij hun jarenlange ervaring en bewezen kennis en techniek”, aldus Michel Sier, Hoofd technische dienst.

Een van de grootste horeca wasserijen in Nederland

Wasserij Edam is al 38 jaar gespecialiseerd in het reinigen van horecalinnen en zijn uitgegroeid tot een van de grootste horeca wasserijen in Nederland. Op dit moment verzorgen zij voor zo’n 53 hotels het linnen pakket in Nederland, België en Duitsland. Met een uitgebreid eigen wagenpark zijn zij logistiek zeer flexibel en kunnen zij snel inspelen op de wensen van de klant.

www.wasserijedam.nl

Opnieuw uitbreiding bij Wasserij Edam

Contact met Sensotechnics

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Van gedachten wisselen met onze experts? Een demonstratie van onze software aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact
© 2019 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden