Icon Senso Technics

Vacature Software Engineer / Ontwikkelaar

Ben jij een PC Software Engineer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij jouw kennis inzetten om zelfstandig soft- en hardware te ontwikkelen en te programmeren? Dan ben je bij ons op je plek!

Wat ga je bij ons doen?

Als PC Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het beheren, ontwikkelen, programmeren, installeren, documenteren en implementeren van op PC gebaseerde soft- en hardware. Je doel is het beheersen van de productiekosten en kwaliteit van het product. Daarnaast denk je constructief mee voor het verder ontwikkelen en optimaliseren van bestaande en nieuwe producten binnen de afdeling.

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding
  • Kennis van en ervaring met het programmeren met Delphi en database Firebird
  • Kennis en ervaring in programmeren met andere pakketten en databases is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Ervaring met projectmatig werken is een pré
  • De capaciteit om zaken te kunnen structureren, prioriteiten te stellen en flexibel te zijn
  • Goede communicatieve vaardigheden en daarnaast ben je een prettige collega om mee samen te werken

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een fulltime baan in een moderne werkomgeving met afwisselende werkzaamheden en een leuk team betrokken collega’s. Ben je parttime beschikbaar? Ook dan zijn we benieuwd naar jouw CV!

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden (o.a. een marktconform salaris en pensioen) en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. Werken bij Senso Technics betekent werken in een dynamische, informele en energieke omgeving, waarbij ambitie, loyaliteit en persoonlijk contact centraal staan. Het betekent jezelf zijn en kunnen leren en groeien binnen een team hardwerkende collega’s.

Bedrijfsprofiel

Senso Technics is specialist in het optimaliseren van industriële wasserijen. Onze logistieke en automatiseringsoplossingen kunnen naar behoefte worden ingezet. De modulaire oplossingen bieden zowel kleine als grote wasserijen wereldwijd de mogelijkheid om hun productieproces te optimaliseren.

Contactinformatie

Heb je vragen over bovenstaande functie of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Monique van Kerkwijk, 088-4262313 óf stuur je CV met motivatie naar vacature@sensotechnics.nl.

Check ook onze website voor onze overige vacatures! www.sensotechnics.nl/jouwwerkgever

 

Contact met Sensotechnics

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Van gedachten wisselen met onze experts? Een demonstratie van onze software aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact
© 2019 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden