Bel ons +31 (0) 88 42 62 300

Even voorstellen Tineke Pellikaan

Sinds 2 januari is Tineke Pellikaan werkvoorbereider bij Senso Technics en zij stelt zich graag even voor.

Ik ben Tineke Pellikaan uit Hoornaar, 25 jaar oud. Na mijn studie Integrale Veiligheidskunde ben ik gaan werken in de veiligheid van het spoor. Na een aantal jaren in de veiligheid gezeten te hebben, ben ik meer naar de techniek getrokken. Het specificeren van nieuwe systemen, het in beheer laten nemen van nieuwe systemen en het projectmanagement wat daarbij komt kijken. Weer een aantal jaren verder was ik uitgekeken in het spoor, maar niet in de techniek en het projectmanagement. Ik wilde graag liever dichter bij de uitvoering gaan werken en ben bij Senso Technics aangenomen als werkvoorbereider. Een nieuwe functie binnen Senso Technics met als doel optimalisatie van de projectuitvoering. Ik hoop hier met veel plezier een waardevolle bijdrage te gaan leveren.