Bel ons +31 (0) 88 42 62 300

Onze klanten

Een keer sparren met onze klanten?


Samenwerking staat centraal voor Senso Technics voor onze klanten, partners, leveranciers en ook voor onze medewerkers.  Wij bouwen met u aan een relatie voor de lange termijn. Door uitgebreide samenwerking realiseren we gezamenlijk groei. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we bieden? Van gedachten wisselen met onze experts? Een demonstratie zien bij een van onze klanten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Blycolin

Zorgeloos linnenbeheer

Blycolin is een betrouwbare specialist en partner in linnenservices voor de hospitality branche. De onderneming biedt totaaloplossingen in linnenmanagement voor hotellerie, restaurants en wellnesscentra. Met vestigingen in Nederland, België, Polen en Duitsland.

blyolin

Blycolin Laundry Renkum

CleanLease

Because you care

CleanLease is met 18 locaties in Nederland en België een toonaangevende partner in textielbeheer en logistiek. Al meer dan 100 jaar zijn zij gespecialiseerd in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel voor hospitality en gezondheidszorg.

CleanLease logo

Cleanlease

CWS

Serving you, serving nature

CWS is een van de meest toonaangevende service partners als het gaat om textieldiensten en sanitaire hygiëne. De filosofie van CWS is “Serving you – Serving nature” hiermee benadrukken zij als full-serivce dienstverlener dat de klant centraal staat en dat daarbij wordt gestreefd naar een grote verantwoording en betrokkenheid bij het milieu.

cwsboco_logo_nl

Hollands Roem

Textielreiniging

Hollands Roem is expert op het gebied van wassen en mangelen. Met zo’n 20 medewerkers verzorgen zijn dagelijks het textiel voor verzorgingsinstellingen, hotels, restaurants, bungalowparken, verzorgingshuizen, kinderdagverblijven en persoonsgebonden wasgoed. Hard werken, kwaliteit en service zijn de ingrediënten voor het bloeiende Hollands Roem.

Hollands Roem

Wasserij Edam

Hotel & restaurant linnen service

Wasserij Edam is al 38 jaar gespecialiseerd in het reinigen van horecalinnen en zijn uitgegroeid tot een van de grootste horeca wasserijen in Nederland. Op dit moment verzorgen zij voor zo’n 53 hotels het linnen pakket in Nederland, België en Duitsland. Met een uitgebreid eigen wagenpark zijn zij logistiek zeer flexibel en kunnen zij snel inspelen op de wensen van de klant.

Wasserij Edam

Wasserij 't Heycop

Specialist in het reinigen van hotel- en horecalinnen

Wasserij ‘t Heycop is specialist in het reinigen van hotel- en horecalinnen, linnen uit de gezondheidszorg en bedrijfskleding. Met al meer dan 85 jaar ervaring levert dit familiebedrijf een uitstekende service en kwaliteit en hanteert een persoonlijke benadering.

Wasserij 't Heycop